Hippie Drift Camper

Over ons

Het motto van Hippie Camper "kwalitatieve voertuigen voor een zeer aantrekkelijke prijs" heeft ons zeer geliefd gemaakt bij de prijsbewuste reizigers die door Australië of Nieuw Zeeland reizen.

Het merk Hippie Campers, dat is ontstaan in 2006 bij Apollo (de grootste verhuurder van voertuigen op het zuidelijk halfrond), heeft 4 vestigingen gelegen aan de oostkust van Australië, 1 vestiging aan de westkust en 2 vestigingen in Nieuw Zeeland.

Onze instelling "Hippie is plezier", is maar één van de vele redenen waarom zoveel reizigers voor ons kiezen. Daarnaast worden onze Hippie Campers door het gerenommeerde camperbouw bedrijf Talvor Motorhomes gebouwd en voldoen de campers aan de hoogste standaards uit de branche. Wij zijn er trots op om u, als prijsbewuste reiziger, de nieuwste campers aan te bieden met de hoogste kwaliteit.

Wat Hippie Camper van anderen onderscheidt is dat wij alle benodigdheden voor het dagelijks leven, plattegronden en campinggidsen volledig kostenloos meeleveren. Waardoor wij het mogelijk maken om nog goedkoper te reizen.

Boek één van onze campers vandaag nog en beleef het Hippie gevoel.